Carns Trias

El juliol de 1989 Miquel Trias inicia el seu propi negoci de distribució de carn fresca de porc, xai i vedella per a carnissers, restaurants i hotels de la demarcació de Girona i Barcelona. El 1992 el negoci, ubicat al municipi de Porqueres (Pla de l’Estany), s’amplia i es crea una carnisseria i un obrador que seran els inicis de la producció d’elaborats i de l’especejament de carn. Finalment l’any 1997 es constitueix l’empresa CARNS TRIAS, S.L.

L’any 2002 l’empresa es trasllada a Banyoles on s’amplien notablement les instal·lacions cosa que permet construir una gran sala d’especejament i una carnisseria/cash de carn modernitzada i homologada per la C.E., fet que atorga seguretat i garantia del producte comercialitzat. L’ampliació del negoci i la professionalitat del personal permet donar un millor servei adaptant-se a la necessitat de cada client.

CARNS TRIAS SL. es caracteritza pel treball constant per aconseguir la millor qualitat dels productes que comercialitza. Amb aquesta idea l’any 2003 incorpora la marca BONXAI® com a propia, amb l’objectiu de potenciar els productes de la terra i de qualitat. BONXAI representa els xais de ramat i criats per productor sempre de la zona del Pla de l’Estany. Paral·lelament es comercialitza vedella de la nostra comarca sota la denominació de Qualitat Trias.

L’any 2004 neix el Grup Gastronòmic del Pla de l’Estany amb l’objectiu de donar a conèixer i potenciar productes de qualitat i de proximitat, així com també la gastronomia de la zona. L’associació es crea a través de restauradors i productors de la zona que defensen els mateixos interessos; entre ells Carns Trias membre fundador del Grup.

Avui dia CARNS TRIAS SL. segueix amb el mateix esperit familiar i des dels seus inicis defensa els productes amb la millor qualitat i el bon servei professional.

Producte
Professionalitat
Distribució
Política

logogranportada