BONXAI®

L’any 2003 incorporem la marca BONXAI® com a pròpia. La marca neix amb la idea de potenciar i proporcionar xais de ramat de la comarca del Pla de l’Estany. És un producte de proximitat amb una qualitat excepcional. Carns Trias, controla tot el procés de l’animal, des del naixement, l’alimentació, el període de creixement, etc.

Què és BONXAI?

BONXAI® és la marca que dóna nom a la carn de fills d’ovelles autòctones, alimentades amb pastures característiques i pròpies del Pla de l’Estany que segueixen el mètode de pasturatge tradicional de la zona.

Els xais BONXAI® es crien de manera natural i per aquest motiu els xais mamen de la llet de la mare des del naixement fins al sacrifici. Per altra banda, els aliments sòlids són de qualitat, sense subproductes industrials, ni additius, ni estimulants de creixement.

Les explotacions ramaderes on es crien els xais BONXAI® són de la comarca del Pla de l’Estany i totes elles compleixen les normes exigides per la Unió Europea, amb unes condicions higièniques i sanitàries considerades com a òptimes.

En el moment del sacrifici, el xai BONXAI® pesa entre 10 i 13kgs. Aquest procés té lloc en escorxadors autoritzats.

El xai BONXAI® s’identifica principalment per seu gust, perquè no xaieja tal com s’acostuma a dir d’aquells xais que un cop cuits fan olor a xai. A nivell de carnisseria, totes les canals de BONXAI® estan clarament identificades amb el corresponent logotip, i només es comercialitzen en establiments autoritzats per l’associació CARNS TRIAS, SL.

” … el bon plat de xai no es fa a la cuina, sinó que comença a fer-se al ventre de la mare …”  Miquel Delibes

bonxai®

GALERIA D’IMATGES

2espatlla xai 2racions xai2 2costella mitjana xai a talls 2espatlla xai2 2cuixa de xai 2cuixa xai2  2mig xai2